Contact

Over Pendle.nl

Je denkt niet elke dag na over de manier waarop je naar je werk gaat. Pas als er iets verandert - je krijgt een andere baan, je gaat verhuizen of je krijgt kinderen – denk je weer eens na over je woonwerkreis. Welk vervoermiddel je kiest is vooral afhankelijk van reistijd, gemak en natuurlijk kosten.

Een goede berekening maken van de kosten is vaak lastig. Voor reistijd kijk je naar Google Maps of 9292. Gemak is helemaal afhankelijk van je voorkeur en persoonlijke situatie. Maar die kosten? De auto zorgt voor veel vaste lasten bijvoorbeeld. Maar voor het gemak rekenen we alleen met de brandstofkosten. Dat geeft een vertekend beeld, want de werkelijke kosten zijn hoger. Gelukkig geeft dat ook extra besparingskansen! De kosten – en de mogelijke besparing – kun je met Pendle.nl berekenen.

Pendle.nl is speciaal ontwikkeld om de kosten van het woon-werkverkeer inzichtelijk te maken. Door de kosten van je huidige vervoermiddel naast andere vervoermiddelen te zetten, kun je de kosten onderling vergelijken. Misschien komen er verrassende resultaten uit wat je doet kiezen voor een ander vervoermiddel!

Heb je een suggestie voor de Pendle.nl? Vul dan onderstaand formulier in. Het is goed te weten dat Pendle.nl geen helpdesk heeft.